Beoordelingen

9,7
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,8
Comfort
9,5
Locatie accommodatie
9,5
Faciliteiten
9,6
Personeel
9,9
Waar voor uw geld
9,8

Beoordelingen

    Dymphna M.T.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    19 april 2018

    Een heerlijke plek om te logeren, in een typisch Piemontees dorp, op de grens van de Alta Langha.

    Het is een Agriturismo, dus de familie heeft een boerenbedrijf erbij. In dit geval met de typische Piemontese runderen. De stal staat naast het pand waar je logeert met daar tussen de parkeerplaatsen. In de zomer kan er dus overlast zijn van vliegen, maar wij hebben dit NIET ervaren omdat het april was. De ramen zijn allen voorzien van horren en er is airconditioning. Ze vertelden ons dat de koeien binnenkort verhuizen naar een nieuw gebouwde stal die buiten de bebouwde kom staat, dus dan geen vliegen meer!
    De stilte (!) en de ligging is fenomenaal: prachtig uitzicht over het dal (jammer dat de A6 erin de verte ook doorheen slingerd), met op de achtergrond de in april nog besneeuwde Alpi Maritimi, met als klap op de vuurpijl de Monviso!! De eigenaren zijn erg vriendelijk en omdat wij de taal spreken zijn wij door het bedrijf geleid waar ze maar al te trots op zijn! Het ontbijt is meer dan goed met onder andere iedere ochtend een nieuw huisgemaakte "dolce" (=taart).
    Christa Kok
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    15 augustus 2017

    Hartverwarmende gastvrijheid

    Weinig, misschien de vliegen. Maar het is een boerenbedrijf. Heeft ook z'n charme.
    Mooi!
    D.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    22 mei 2017

    Als een god in Italië, is hier van toepassing

    Ik zou het niet weten.
    De gastvrijheid van de eigenaar, de locatie. Niets is te veel, doen er alles aan om het naar de zin te maken. Goed ontbijt met eigen gemaakte cake en jam.
    Een gast
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    7 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Siem
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    6 augustus 2016

    Uitmuntende service en plek op een unieke locatie.

    Niets.
    De locatie is uniek en de service is uitstekend.
    Hans
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    22 juli 2016
    - niets
    - zeer welkom geheten/aardige mensen - geweldig uitzicht vanaf terras: Povlakte en Alpen; "vurige" zonsondergangen - schone kamer - uitgebreid, heerlijk ontbijt
    Egje
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    25 juni 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Silvana
    ca

    Beoordelingsscore

    10
    15 oktober 2017
    Marina’s homemade cakes and jams were delicious. Their warmth and hospitality were just wonderful! Thank you Marina and Gianfranco!!
    Mark
    ca

    Beoordelingsscore

    9,6
    15 september 2017

    A great place to capture the real Piedmonte/Italy

    Super friendly owners. Awesome local restaurant for an absolutely classic Italian local experience. Owner gave us a free bottle of his own very good wine, enjoyed it on a terrace with fabulous views of the hills and distant Alps. Ciglie is a little bit out of the way but that is why the place is so affordable and charming.
    Mario
    it

    Beoordelingsscore

    8,8
    2 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Frederic
    us

    Beoordelingsscore

    10
    23 augustus 2017

    Like home away from home. Definitely recommend along with the town restaurant

    Nothing
    Awesome hospitality and house products. Spaciousness and authenticity. Away from touristy areas and the crowds.
    alan deans
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    21 augustus 2017
    Nothing
    The lovely views and the people.
    SYLVETTE
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    21 juni 2017
    very friendly owners.
    Luca
    it

    Beoordelingsscore

    9,6
    1 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Gerrit-Jan
    fr

    Beoordelingsscore

    10
    15 september 2016
    nothing
    all :-)))
    Olga
    au

    Beoordelingsscore

    10
    27 augustus 2016

    Glorious views, fabulous room, and great breakfast!

    Owners very friendly, helpful and informative. Local restaurants a1. Could not be bettered
    Viktor
    fi

    Beoordelingsscore

    10
    19 augustus 2016

    Best b&b

    Heaven on earth, All'Ombra del Castello was the most lovely b&b! Rooms were clean and really nice. Marina made it absolutely sure that me and my girlfriend had a good time in Mondovi. Breakfast was also great and I would totally recommend All'Ombra del Castello to everybody!
    Valeriya
    ch

    Beoordelingsscore

    9,2
    18 augustus 2016

    Highly recommended

    Nice place to stay. The hosts are very friendly and ready to support with advice. Amazing breakfast with homemade delicious products freshly produced on their farm with homemade cakes and confiture. Very clean. Good bathroom. We truly enjoyed it. Highly recommended.
    Italian old chap
    de

    Beoordelingsscore

    10
    14 augustus 2016

    Perfect for visiting the wine area of Piemonte.

    The bed in our room was a little too squeaky but overall a fantastic stay.
    The owners were just the kindest and more helpful people you could meet. The wife gave us all the info needed to purchase wine and local goods around the area. At breakfast she attended all our needs. We are not fussy people but they all made us feel at home.
    Samuflage
    ch

    Beoordelingsscore

    10
    28 juli 2016
    plastic chairs and tables on the patio, that doesn't suit the rest of the hotel
    best hosts ever, amazing view from the hotel, very nice room with a canopy bed, very rich breakfast with local cheeses, local cold cuts and home made cakes and jams